10 Januari 2009

TOLONG ADA ORANG NAK CABUL AKU....TOLONGLA!

Aku tak mengerti
Serius,
Aku melopong seorang diri dalam kekeliruan...cewah!

***************
pikir2..
aku patut tag durang ni..hee

1.ELIZA
2.DORA TORA
3.KALIPAH
4.IFA RAZIAH SEPANJANG ZAMAN
5.ANNE C WINNIE DA POOH
6.KAW PENTOI
7.LIZZ C KAKI PUKUL
8.RYEHANAH
9.NURAIN DE ADVANCE INTELLIGENT NETWORK..
10.FARAFAFA
11.C PENGEJAR MASA
12.C MONYET

Namun setelah disekolahkan oleh orang yang ingin mencabul aku tadi
Barulah mendapat sinar kebahagiaan....

KENYATAAN KES PENCABULAN


SENARAIKAN 3 PERKARA TENTANG ORG YG TELAH TAG KAMU:

  1. KEJAM ( tak percaya tanya YOL)
  2. Seorang perempuan chubby, tp aku tak tau jgk. dia yg bagtau (aku suka mata dia)
  3. Seorang perempuan pemanggil hujan.
*cuba korang sume bayangkan cik vida kura-kura ni menyanyi lagu omputih ngan loghat sabahan dia. Bayangkan la...bermimpi ngeri bukan?

3 PERKARA PASAL AKU:

  1. Aku seorang lelaki. Diulangi LELAKI. FAKTA,aku ada bukti kukuh. (ditegaskan untuk cik vida kura-kura dan cik FARYN untuk mengetahuinya)
  2. Aku seorang yang GARANG. FAKTA. (tak percaya tanya kakak aku no. 3, sbb dia penah kena tampar ngan aku)
  3. Aku seorang penggali kubur. FAKTA. (dah ramai aku tanamkan, nak try?)

PILEM PEBERET

Banyaknyeeee duuuiiit….berjuta..juta..jutaaaa…..! Lari tajuk sudah. Haih!

Aku suker Filem Taxi Driver-Arahan Martin Scorsese

SERIUS!Aku wat research pasal org tua ni utk tiket graduate aku.


SIZE PINGGANG(jgn pecaya sbb dia berubah2)

36..kadang lebih dari itu!


KALER SPENDER

Aku xpakai spender!

Betol…dari tingkatan 3 lagi…maluuunyerrrr.

Aku pakai boxer la.sekarang ni,jap..jap..aku tengok!

Warna-warni laa…sbb corak batik.

koool kan.yeeaaaaah…


nota tercicir
aku update lagi jap lagi.
masih berhutang lagi dengan pencabul dan sekutu-sekutunya..


...................................................

5 ulasan:

F A R Y N berkata...

aku rasa ko ada sesuatu ngan ifa raziah tu..hahaha

ab geldofg berkata...

hehehehe musim tag ye

ifahruzzaman berkata...

FARYN: hahahha...banyak la ko cik faryn.

ab: tah! aku pun xtau ab...ko nk kne ker?

vidadarisakura berkata...

tajuk entri ko macam tajuk lagu dangdut la!!!
hahahha


memang sesuatu budak ini..kakakkaa

ifahruzzaman berkata...

ah ko...dangdut jer!
jom gi dangdut laa...
jom..jom..