01 Januari 2009

RAMALAN HOROSKOP 2oo9 *ramalan lagi....

Kerbau (1949, 1961,1973,1985,1997 dan 2oo9)

Perlu bekerja keras tahun ini. Tahap kesihatan dan hubungan adalah tidak stabil.

KENYATAAN: Berikan perhatian terhadap apa yang anda katakan 'kerana mulut badan binasa'.


Adakah kamu semua percaya?

AKU?

Entah....!!!

Aku salah seorang yang memakai horoskop kerbau ini.

Persetankan itu semua!

*Untuk korang yg berbintang selain kerbau ingin mengetahui segala isi ramalan kamu sila selak akhbar KOSMO! halaman 19. Kalau nak tau la. Kalau tak, tak payah rajin sangat!


11 ulasan:

vidadarisakura berkata...

eh sama ngan aku..
hee
tapi sumpah.
aku nda pena ambik tahu tahun2 binatang ni..
p mati la tikus ka anjing kucing ka..
haha nda pecaya aku..heee
paling kesian tahun babi..
eh adaka babi?haha

kalau zodiak tu lagi la..
aku ada 2 zodiak..
ble pla tukar2..kompius ai..haha

ifahruzzaman berkata...

kelaka la kau cik vidadarisakura!!
pehal lak bleh ada 2 zodiak..lahir 2x ke apa?

sama cm aku...pg jahanam sume tu!

hoooo...najis berat babi woooooo!
kena samak!!!

vidadarisakura berkata...

haha..
cuba ko cek 22 nov.
arini zodiak lain
esok2 zodiak lain.
sumpah weh..
kesannya adalah..
sepa lahir 22nov akan jadi sewel dan senteng seperti aku...kekeke

najis gajah lagi berat...kakakakkaka

ifahruzzaman berkata...

ni bukan cm ramalan horoskop dlm majalah remaja tu cik vida.

oppp!!kantoi bace remaja!!!!!

ni gne tahun jer la...

ko penah angkat eh najis gajah...Kantoi disitu!

DrSam berkata...

ramai yang ingin jadi Nostradamus. tapi tak ramai yang boleh meramal bila kita akan lupa menarik napas. Jadi bersedia untuk hari esok. Semoga kita tidak leka.

vidadarisakura berkata...

tahu la...
ko tenga cerita tahun2 binatang.
tapi aku maw meng"off topic" ko pegi crita pasal zodiak..
haha


alaa..ketara ka ai kantoi?haha

ifahruzzaman berkata...

vidadarisakura
huhuuu....
xper2!
tp sumpah pelik gile cmner ko leh ada 2 zodiak??hmmmm

kantoi!!!


DrSam: ia..tepat sekali.sbb tu ada tulis masa hanya 3.sekarang,tadi dan sekejap lagi. bersedia semua!!!!!

ab geldofg berkata...

tggi bhasa..hehehehe......kosmos tu surat kbar juga kr?..hehehehe

ifahruzzaman berkata...

kosmos?
entah, tak pulak aku tau kosmos tu sudah bertukar status menjadi surat khabar?

F A R Y N berkata...

mungkinkah kerbau merupakan ternakan popular dijadikan korban pada raya haji thn ni?hehehhe

ifahruzzaman berkata...

hahahhah...kalau kerbau je xpe la.jgn dgn2 aku kena korban sudah!!