06 Februari 2009

MARI BERPESTA DENGAN BERBAKUL-BAKUL KUTUKAN

Aku tersuka sekarang.....!

Memang ngetop sial!
kalah konsert Inul Daratista.SUMPAH..

__________________________________

Seperti biasa, tapi hari ini bertukar selera hirupan minuman teh O halia di warung KK.
Pelawaan dari ‘skandal’ mengajak untuk menghabiskan masa malamnya terpaksa aku tolak.
Ada yang aku inginkan malam ini.


Masih lagi tersenyum lebar.
Rancak sungguh perbualan seperti Persidangan Parlimen membahaskan usul-usul.

Diselang seli dengan sindiran dan kutukkan yang maha dahsyat.sumpah dahsyat sial.
Laki bini pun bleh gaduh pasal berita kat Tv.
Gila kelakar!!!!!!


hahahahhahhaahaha

Berlaku sedikit kekecohan.
Kerana dialog ini:

"aik...! kata dia bukan katak nak melompat.
tapi ni dah melompat seberang sungai bernam menghala putrajaya. APA CERITA!!!!!!"

___________________________________

Hahahaaaa…
Memang seronok sekarang.
Aku terbayangkan tiang2 elektrik, pokok2, papan tanda, pintu gerbang, jambatan, pagar sekolah, pintu2 kedai akan dihiasi seperti kereta berhias dengan gambar muka tersenyum, logo dan tanda pangkah serta petak kosong.

___________________________________

Colan nakhoda baru telah dipilih.
Yakin ker nih?

Yakin jumpa Hj.Mat Yakin kata kawan aku.


Tapi........

__________________________________

petang:

"apa dah jadi? kenapa 'dia' dititah letak jawatan. tiba2 jer ni????"

aduuh!!
incik mana suda duduk? sana hutan pos dipang ka?
ka incik suda ada rumah sana dalam gua tempurung?

S.E.L.O sial budak ni!!

s.e.l.o gila!










nota tercicir
aku mengharapkan pemilihan baru
secara telus

kasi gegar macam kuala terengganu atau ijok
banyak benda boleh mintak!!

patik mohon dipertimbang semula TUANKU...cewaaaah!

.............................................

7 ulasan:

penjenayah.merah.jambu. berkata...

ini cite politik uh?
*bute politik la aku ni*

vidadarisakura berkata...

asik2

katak-katak-katak!!!

lompat-lompat-lompat!!


bila la turn aku sama c paryn ko mahu cerita ni..
haish!!!

F A R Y N berkata...

ko taknak buat konsert secara besar-besaran kat dataran ipoh ke? barulah hadhari...hahahaa

ifahruzzaman berkata...

penjenayah: hahaha...
xper...wat runsing jer kalu xbuta pun.

lalalala...

cik vida: tengah hot nih..
cuba korg 2 jadi hot msti aku post entri terkhas utk korg...

hahhhahahaaa...

cik FARYN: aku tengah mohon pada MB la ni...
MB banyak ni payah.
yg bertahkta orait jer....

luulluluuuuu

vidadarisakura berkata...

aku hot!

paryn pun hot!!

ok suda~
sila tulis entry pasal kami


haha

ifahruzzaman berkata...

hahhaaaaa....

nanti aku post kan...
tunggu je la..

hikhikhik....

Zahari Ismail berkata...

penjenayah..gua pung...rasa ketinggalan lak...lebih tepat macam kita orang negara lain lak...halo bro...gua karipap..tq kerana follow gua...