26 Ogos 2009

MEMERLUKAN KEBERKAHAN RAMADHAN


hari isnin aku pantau


semalam



tadi sebelum aku gerak pegi cc
alhamdulillah...
dah mula menampakkan hasilnya.
hampir 2 tahun lebih aku bertungkus lumus, berhempas pulas, bertegang leher dan sebagainya untuk menampakkan hasil seperti ini.
akhirnya...
usaha itu membuahkan hasil.
cuma aku harapkan rumah aku ni dapat siap sebelum menjelang lebaran ini.
kalau ikut tarikhnya ia dijadualkan siap 03 Oktober 2009.
aku nak raya kat umah baru...waaaaaaa
kberkahan ramadhan itu mungkin akan membantu.
aku terpaksa mengerah kudrat mat2 indon tu untuk menyiapkannya lebih awal.

nota tercicir
kata kawan aku rumah aku takda seri.
katanya rumah ada surinya takda.
erk~
cm haram statement
....................................

8 ulasan:

TAN SRI MOHD. IKRAM berkata...

hahaha
bunyi mcm kao yg berhempas pulas..
upe nyew penat mengerah mat indon
wawa!

btw, chayok2!!
nak cepat siap umh tu,
buat lawatan sambil pegang cemeti..

syaf berkata...

wahh rumah baru yer...sonok lah 2
hope sempat ler siap sebelum raye yer...

aina ilis berkata...

happening nye raya kali ni..org len tukr langsir baru,sofa baru..etc.
awk tukar umah baru..waa

sharamli berkata...

nnt da siap umh nk bli pekakas lagik...

a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata...

lu taruk je kuih sri muka...seri gak tu...hahahahaha!

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

nak gak letak logo blogger menyokong ISA mana angkat

azman berkata...

tak penah plak aku tau rumah sedemikian ghupa bule siap dalam amsa singkat, ingatkan umah setinggan saja yg express

fahruzzaman.Ismail berkata...

Tan Sri Mohd.Ikram: uis...mestila.aku berhempas pulas tengok dorg keja.hehehhe

tu suda pasti...setiap pagi tepat pukul 9 aku dh terpacak kat sane. kul 2 aku dtg lagi...

hahahaha....baru dorg tau.

syaf: mudah2an sempat la....kalau x cmne la agaknya.huhuhu

aina: hahaha....rezeki lebih raya tahun ni.

sha: pekakas tu yg asas2 suda...
takpun aku angkut je pa yg patut kat uma kakak aku dulu.
hehe

pentoi: baik taruk tiang seri kan..kan..kan...

addy: aduh...kat mane aku copy ari tu eh...
copy jer la kat blog aku tu...
klu tak leh kasi emel,nnt aku kasi kat ko.

azman: itu bergantung pd mereka yg bekerja la.
mat indon tu ada sound aku,

katanya " bisa rumah abg siap raya,tp duitnya kena ada.ada duit kami kerja pun beres bang" .

dorg bukan kira sgt.haha