29 Ogos 2009

#inilah gambar-gambar itu

layan gambar je la eh..
malas la nak tulis, xda idea.
biasala...
aku kalau bulan puasa ni s.e.l.o skit.
otak pun macam kurang nk bergerak berfikir.
kalau berfikir pun mesti pasal juadah nak berbuka nnt.
hahaha
inilah gmabr yg aku capture masa penerbangan balik dari kuching aritu.
flight airbus AK 5218 kalau tak silap aku.
layan la....

pasni aku nak post gmbar manusia2 dia bazar ramadhan plak.














nota tercicir

di kesempatan ini juga..
saya juga ingin mengucapkan

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 52.






hargailah kemerdekaan itu.
cubalah untuk berbangga dengan kemerdekaan itu.
pupuklah rasa itu dari sekarang.
jadilah kita salah seorang rakyat yang menghargai kemerdekaan.
kerana bukan mudah untuk merdeka.
bukan semudah menghasilkan ABC (air batu campur)
....................................

3 ulasan:

sharamli berkata...

jgn snap pic yg xsepatutnya kt bazar nnt...

a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata...

aku tk msh belum boleh brbangga sepenuhnya dgn kemrdekaan..

tengku_fir21 berkata...

cantik giler pic...