17 Ogos 2009

BILA DIA DHATANG...





















nota tercicir
malam sabtu lepas.
konsert bersama Faizal Tahir.
unimas dah macam apa aku tengok.
pak guard 2x pun muka dah ketat sbb ramai org luar yg datang.
macam2 kerenah.

aku pusing stage 5x bru boleh masuk dalam nk tangkp gambar.
tu pun bila jumpa member aku jumpa urusetia rapat ngan dia.
terima kasih En.Azrul.
sbb dia aku dpt masuk stage.

.....................................

6 ulasan:

ber_uwang berkata...

tak mintak baju superman faizal tu

fahruzzaman.Ismail berkata...

aku tak la minat f.t. ni...
tgkp gmbr je...dh bwk dslr mlm tu.hahaha

tp peminat dia.
fuuuh...merisaukan aku.

sharamli berkata...

ceit...mamat ni je p0n...

alangtengahbirukundang berkata...

salam..
singgah menyinggah
:)

i'm shin... i'm inesen berkata...

bila lak nak amik gambo sharipah aini.. setiap sudut ek... dedicate to me.. ngee~

fahruzzaman.Ismail berkata...

sha: anti ker?
aku just tgkp gmbr je...
rasa geren skit la konvo thun ni.
coz da artis jmptn.hahahaha

alangtengah: salam kmbali...
silakan.
moga jd kawan..

shin: hmm...akan diusahakan kelak.
hehehe