22 Jun 2009

BARU BERJUMPA JALAN BALIK, AKU TERSESAT

uiiish.....
lama betul aku tak bukak blog ni.
baru jumpa jalan nak bukak blog.
giler lupa ingatan aku.
hahahaha~

komuniti kipas susah mati pun dah makin bertambah.
nanti aku check balik blog korang sume.
terima kasih sebab sudi jadi komuniti susah mati tu.

aku tak ada idea nak tulis apa.
saja bukak blog ni.
nak bagitau yg aku ni hidup lagi.
hehehehe~

ok-ok
nanti aku kasi update lagi.
__________________________________




SELAMAT MENYAMBUT HARI BAPA

...................................

13 ulasan:

F A R Y N berkata...

ko lupakan daku...sedihnya

hamimi berkata...

sama la...baru jumpa jalan balik.huhu

Dakjaat™ berkata...

dan aku percaya tajuk entri ni tak betul ... hahahahha! :P

eiza in the house.. berkata...

syukur ko telah kembali...

naqiubex berkata...

oh.. hidup lagi rupanya.. hahaha

a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata...

ohhh......idup lagi...adios..

tengku_fir21 berkata...

best kn jumpe jln blk..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ berkata...

lah masi idup keh... hampeh betol huhu

HEMY berkata...

istimewa gambar ni..hehehe

DrSam berkata...

selagi talqin belum dibaca...

fahruzzaman.Ismail berkata...

semua diatas: terima kasih pd semua yg masih mendoakan aku...hehehhe

33 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

陽春麵Star berkata...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍